Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να  επιλέξετε εναν απο τους παρακάτω τρόπους για να προχωρήσετε σε μια νέα παραγγελία :

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ : Περιηγηθείτε με ασφάλεια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.makistselioshome.gr  και επιλέξτε μεσα απο την αναζήτηση ή τις κατηγορίες των προϊόντων λευκά είδη Makis Tselios υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Mε την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας έρθει στο email επιβεβαίωση παραγγελίας αν δεν λάβετε κάτι επικοινωνήστε με το κατάστημα μήπως δεν έχουν ολοκληρωθεί τα βήματα της αποθήκευσης στο σύστημα.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Mπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του καταστήματος  210 3314203 έχοντας βρει τους κωδικούς απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή μπορείτε να μας πείτε τι θα σας ενδιέφερε και να βρούμε μαζί προϊόντα και να καταχωρήσουμε την παραγγελία σας.

 

E-MAIL: Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και στείλτε μας αυτα που επιλέξατε  και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο sales@makistselioshome.gr και θα σας καλέσουμε άμεσα για επιβεβαίωση παραγγελίας και διευκρινήσεις αν χρειάζονται .

 

KΑΤΑΣΤΗΜΑ: Mπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα Μakis Tselios Home  Πάροδος Λεωφόρου Βουλιαγμένης 21& Παλμύρας στην Γλυφάδα και να σας εξυπηρετήσουμε απο κοντά με τον καλύτερο τρόπο βρίσκοντας μαζί τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής  που θα καλύψουν τις ανάγκες σας .

 

* Υπάρχει δυνατότητα να κάνετε ειδικές παραγγελίες σε ορισμένες κατηγορίες κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα 2103314203 . Επιλέγετε σεντόνια μονόχρωμα ίδιου ή διαφορετικού χρώματος αν θέλετε να είναι διπλής διαφορετικής επιλογής η όψη ή επιλέγεται σετ σεντόνια με σχέδιο και μας δίνεται εσείς την εντολή να γίνουν πάπλωμα ή παπλωματοθήκη ή κουβερλί στις διαστάσεις που επιθυμείτε μικρότερες ή μεγαλύτερες απο τα στάνταρ εφόσον τις καλύπτει το μέγεθος του υφάσματος .